BannerQuotes
Twitter Facebook YouTube
English
Ga snel naar:

Video - Archief

 
 

 

Eindexamen Codarts

 


Graduation Teaser -
Promotie video Eindexamen Harm Jan.
Met beelden en muziek van zijn eindexamen gehouden op 15 mei 2011 in LantaarnVenster te Rotterdam, NL. Alle muziek is gecomponeerd door Harm Jan.

 

 

 


Snow White and the Seven Dwarfs -
Harm Jan Schenkel (muziek) en Roald Dahl (tekst).

Het bekende sprookje in een humoristische bewerking van Roald Dahl wordt door Harm Jan voorgedragen met door hem gecomponeerde muziek voor jazz octet. Live registratie van zijn Eindexamen concert in LantaarnVenster te Rotterdam, NL op 15 mei 2011.

 

 

 


Memorias -
Harm Jan Schenkel (muziek).
Compositie van Harm Jan ter nagedachtenis van zijn vader, die enkele maanden daarvoor was gestorven. Gespeeld door Len Bielars op contrabas. Live registratie van het Eindexamen concert in LantaarnVenster te Rotterdam, NL op 15 mei 2011.

 

 

 


Can't help lovin' dat man -
Jerome Kern (muziek).
De beroemde musicalklassieker gearrangeerd voor piano trio door Harm Jan. Gespeeld door Melanie Broers (viool), Ephraim van IJzerlooy (cello) en Harimada Kusuma (piano). Live registratie van het Eindexamen concert in LantaarnVenster te Rotterdam, NL op 15 mei 2011.

 

 

 


Lunatic (from flight to fight) -
Harm Jan Schenkel (muziek).
Compositie van Harm Jan geïnspireerd op 'Fly me to the moon' van Bart Howard. Gespeeld door de Codarts Big Band en strijkers, houtblazers, harp en slagwerk van Codarts studenten en andere musici. Live registratie van het Eindexamen concert in LantaarnVenster te Rotterdam, NL op 15 mei 2011.

 

 

 

Archief

 

Om filmpjes uit het archief te bekijken, kunt u kiezen uit een van de volgende categorieën:

 

 

 

 

 
© AfterBeat | KvK 24449755
Banner
Bekijk deze website in het Nederlands
View this website in English
Volg Harm Jan op YouTube
Volg Harm Jan op Facebook
Volg Harm Jan op Twitter