BannerQuotes
Twitter Facebook YouTube
English
Ga snel naar:

Workshop 'Lean on me'

 
 

 

De workshop 'Lean on me' is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die gebruik maken van de Lean filosofie. Bekende Lean termen zijn bijvoorbeeld waarde, waardestroom, verspilling en KaiZen. Harm Jan laat u Lean op een volledig andere manier ervaren in een spetterende act waarin hij u meeneemt in zijn wereld...

 

 

Harm Jan raakte geïnspireerd door Lean in zijn studietijd en besloot het onmogelijk geachte huwelijk tussen Lean en de Kunstwereld toch te gaan verbinden. Ideaal voor bij een Lean ceremonie, maar ook het perfecte intermezzo tijdens trainingen.

 

Deze workshop betekent actieve betrokkenheid van de deelnemers. Hun kennis van Lean wordt getest, maar ook hun muzikaliteit en fysieke mogelijkheden. Tekst en muziek zijn het basisingrediënt, maar Lean en alles wat daarmee samenhangt blijft de rode draad door deze workshop.

 

 

Wat kunt u ervaren?

Cabaret, een koorrepetitie, theater, mime, een concert en een spelshow. Harm Jan laat u de overeenkomsten en verschillen zien tussen Lean en de Kunst. Met prachtige liedjes zoals het 'Alles van waarde' en de verrassende 'Ode aan verspilling'. Klassiek, pop en jazz passeren de revue, maar ook de beeldende kunst en poëzie mogen niet ontbreken. Humor en vooral interactie zijn het devies. De workshop duurt ongeveer een uur, maar is volledig op maat te maken.

 

Wat kost het?

De kosten voor deze workshop zijn € 995,- (excl. BTW). Voor meer informatie kunt u mailen met lean@ajlschenkel.com of bellen met 06 - 509 16 125.

  HJLeanPIano  
 
© AfterBeat | KvK 24449755
Banner
Bekijk deze website in het Nederlands
View this website in English
Volg Harm Jan op YouTube
Volg Harm Jan op Facebook
Volg Harm Jan op Twitter