BannerQuotes
Twitter Facebook YouTube
English
Ga snel naar:

Amuse

 
 

 

In 2015 ging Harm Jan naar Zeeland en Zuid-Holland met zijn muzikale voorstelling AMUSE. Ook dit jaar heeft hij nog eens tien voorstellingen gegeven in o.a. Gelderland en Utrecht. "Ik krijg al jaren de vraag wanneer ik mijn eigen concert of juist cabaretvoorstelling ga geven. Ik heb altijd de boot afgehouden, totdat ik ontdekte dat ik beiden kan combineren tot een nieuw concept. Dat heb ik ontwikkeld tot de voorstelling AMUSE." Bekijk hieronder het item dat RTV Baarn maakte over AMUSE.

 

 

Inhoud

AMUSE gaat over muziek in al zijn facetten: het emotioneert, zet mensen aan het denken en brengt ze bij elkaar. Het vak van componist is de rode draad in het verhaal. "Componist zijn intrigeert, maar wordt ook heel vaak verkeerd begrepen. Het is een zegen en een vloek tegelijk. In AMUSE hoop ik mensen een beetje wegwijs te maken in mijn wereld."

 

Wil je meer achtergrond informatie? Bekijk dan hier de krantenartikelen die over AMUSE verschenen zijn in o.a. het Nederlands Dagblad en de Amersfoortse Courant.

 

 

Speeldata

 

2017

vrijdag 15 dec Rotterdam, GKV-Rotterdam Centrum Simonstraat 8-10
dinsdag 19 dec Maassluis Besloten voorstelling

 

AMUSE begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 100 minuten.

Kaarten à €12,- zijn te bestellen via amuse@ajlschenkel.com

 

 

Afgelopen voorstellingen...

 

 

Sneak Preview

Wil je een sneak preview van AMUSE? Kijk dan hier op de website van de Luisterpost voor een stukje AMUSE tijdens de presentatie van het boek Kampvuur waar Harm Jan ook aan mee heeft geschreven. Zijn deel begint na zo'n 45 minuten. Of beluister het lied 'Alles van Waarde' uit de voorstelling.

 

 

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van AMUSE.

 

 

   

Amuse poster

 

 
© AfterBeat | KvK 24449755
Banner
Bekijk deze website in het Nederlands
View this website in English
Volg Harm Jan op YouTube
Volg Harm Jan op Facebook
Volg Harm Jan op Twitter