BannerQuotes
Twitter Facebook YouTube
English
Ga snel naar:

Boekingen

 
 

 

U kunt Harm Jan boeken voor een van de volgende functies:

 

muzikant
Als (sessie)muzikant heeft Harm Jan inmiddels veel ervaring. Als pianist, toetsenist, organist en dirigent heeft hij aan talloze concerten en uitvoeringen zijn medewerking verleend. Ook op het gebied van studiowerk heeft hij de nodige ervaring. Zijn klassiek geschoolde achtergrond in combinatie met zijn (jazz gerelateerde) improvisatietalent maken hem een snelle lezer en speler in veel verschillende stijlen.
Lees meer...

 

dirigent
Als dirigent is Harm Jan al weer bijna tien jaar actief. Begonnen als invaller bij gospelkoor Share en sinds 2008 vaste dirigent bij gospelkoor Expression en sinds 2013 ook bij gospelkoor Share. Buiten zijn vaste koren valt Harm Jan regelmatig in bij andere koren of ensembles. Ook dirigeert hij vaak de repetities en uitvoeringen van zijn eigen composities en arrangementen.
Lees meer...

 

workshops

Harm Jan geeft al jaren workshops. Gedreven en met veel humor weet hij grote groepen te boeien. Zijn achtergrond als ingenieur en specialisme in management, strategie en creatieve processen zijn hier een bijkomend voordeel. Juist de combinatie van deze vaardigheden met zijn creatief muzikale kunnen, maken zijn workshops voor een breed publiek toegankelijk en inspirerend.

Lees meer...

 

 
© AfterBeat | KvK 24449755
Banner
Bekijk deze website in het Nederlands
View this website in English
Volg Harm Jan op YouTube
Volg Harm Jan op Facebook
Volg Harm Jan op Twitter