BannerQuotes
Twitter Facebook YouTube
English
Ga snel naar:

Workshops

 
 

 

Harm Jan geeft al jarenlang workshops. Gedreven en met veel humor weet hij grote groepen te boeien. Dit kunnen workshops voor koren of bandjes zijn, maar ook voor bedrijven. Zijn achtergrond als ingenieur en specialisme in management, strategie en creatieve processen zijn hier een bijkomend voordeel. Juist de combinatie van deze vaardigheden met zijn creatief muzikale kunnen, maakt zijn workshops voor een breed publiek toegankelijk en inspirerend.

 

 

Harm Jan biedt de volgende workshops aan:

 

lean

Lean on me
Harm Jan geeft een interactieve workshop in de bedrijfsfilosofie Lean, bedoeld om op een humoristische wijze Lean in een ander daglicht te stellen. Door middel van cabaret, muziek en beweging leert u Lean heel anders zien. Ideaal voor bij een Lean ceremonie, maar ook het perfecte intermezzo tijdens Lean trainingen.
Meer informatie...

 
him

HIM
HIM staat voor Heavenly Inspired Music en is het plan dat Harm Jan in Rotterdam heeft ontwikkeld om muziek vorm te geven in de kerk van nu. HIM is opgebouwd uit vier pijlers, de CORE, en dat zijn; Craftsmanship, Organisation, Relationship en Education. De workshops HIM zijn onderdeel van dit plan.
Meer informatie...

 
impro

Impro
In de workshop Impro gaat Harm Jan aan de slag om u de kunst van het improviseren te leren. De workshop is zeer interactief en speels, maar tegelijk krijgt u veel kennis en kunde over improviseren. Theorie en praktijk vloeien naadloos in elkaar over. Er zijn verschillende niveaus en deze workshop is met name geschikt voor koren.
Meer informatie...

 
impro2.0

Impro 2.0
Deze workshop is momenteel nog in ontwikkeling en is de vertaling van de workshop 'Impro' naar een versie geschikt voor groepen en gezelschappen zonder muzikale achtergrond. Het motto van deze workshop is: "Bereid u voor op het onverwachte". Zeer geschikt voor bedrijven.
Binnenkort verschijnt hier meer informatie over...

 
improve

Improve
In veel hedendaagse kerken kampen bandjes en andere musici met een steeds maar groeiend aantal liederen om te begeleiden in vaak zeer verschillende stijlen. Er is veel vraag naar de kennis en kunde om dit zo goed mogelijk te doen. Deze workshop is speciaal ontwikkeld om hier een antwoord op te geven.
Meer informatie...

   
impulse

Impress
De workshop Impress is speciaal voor bandleiders, begeleiders/coaches of dirigenten. Deze workshop wordt ook wel 'Train de trainer' genoemd. De leider(s) van een band, koor of muziekgroep wordt door Harm Jan geobserveerd en krijgt daarna feedback van hem met tips en trucs om zo de leiding en coaching te optimaliseren.
Meer informatie...

 
impulse

Impulse
Voor veel koren en/of bandjes werkt het zeer verfrissend en inspirerend als er even een compleet ander gezicht de muzikale leiding neemt. Dit is precies wat deze workshop inhoudt. Harm Jan gaat op zijn eigen manier met u aan de slag, waardoor alles eventjes in een compleet ander daglicht komt te staan.
Meer informatie...

 

 

 

 
© AfterBeat | KvK 24449755
Banner
Bekijk deze website in het Nederlands
View this website in English
Volg Harm Jan op YouTube
Volg Harm Jan op Facebook
Volg Harm Jan op Twitter